Η ελεγκτική Επιτροπή 2017-2019

 

ΚΑΡΤΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ – Πρόεδρος

karta

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1976, αλλά μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα.
Είναι πτυχιούχος της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών στο Σχεδιασμό Χώρου και υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία τις οποίες ολοκλήρωσε το 2004 με την απόκτηση του Master of Arts In Interior Design στην Σχολή Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου του Brighton. Ξεκίνησε να δουλεύει, πριν ακόμη ολοκληρώσει τις σπουδές της, κοντά σε έμπειρους αρχιτέκτονες. Από το 2000 έως το 2002 διετέλεσε μέλος της σχεδιαστική ομάδας, σε γνωστή εταιρεία αλυσίδας εστιατορίων, όπου ήταν υπεύθυνη συνεργείων και σχεδιασμού για την κατασκευή των εστιατορίων Beer Academy και Αρχαίων Γεύσεις, με την κατασκευή 10 και πλέον εστιατορίων στην περιοχή των Αθηνών αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη προβολή της Candia Strom για το 2001-2002 με το στήσιμο του κεντρικού χώρου της εταιρείας καθώς και των υποκαταστημάτων της στην περιοχή της Αττικής, αλλά και το σχεδιασμό ενός νέου μοντέλου. Επίσης συνεργάστηκε με γνωστή διαφημιστική, στην σχεδίαση και το στήσιμο των χώρων για φωτογραφήσεις διαφημιστικών prospect των πελατών της. Επιστρέφοντος από το εξωτερικό συνεργάζεται με αρχιτεκτονικά γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Έστησε και διετέλεσε υπεύθυνη του καταστήματος TRIMAR στην Θεσσαλονίκη (πιλοτικό κατάστημα εισαγωγικής εταιρείας) κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του 2005-2006. Από το 2006 και έπειτα συνεργάζεται με μεγάλες εισαγωγικές εταιρείες στο χώρο του αντικειμένου και του επίπλου ως byer, σχεδιασμό και κατασκευή εκθεσιακών τους περιπτέρων σε πανελλήνιες εκθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ανακαίνιση των εκθετηρίων τους κλπ. (AVORIO ΚΙΟΥΣΣΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., Ε. & Α. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΘΕΜΙΔΗΣ Α. ΣΙΑ Ο.Ε., MEGA SEASONS Ο.Ε.)

Από το 2007 διατηρεί δικό της γραφείο μελετών στον Βόλο με ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, φαρμακείων, χώρων εστίασης. Δραστηριοποιείται στην περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά και πανελλαδικά. Είναι μέλος της Ε.ΔΙ.Κ.Ε., μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Διακοσμητών Βιτρινών Θεσσαλίας - Ε.ΔΙ.ΒΙ.ΘΕ., μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής για την Πανελλήνια Συνάντηση και μία εκ των δυο υπευθύνων για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

 

ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΤΟΥΛΙΝΑ – Γραμματέας

toulina

Γεννήθηκα στην Λάρισα το 1975. Αρχικά, ξεκίνησα τις σπουδές μου, το 1993, σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση, στο τμήμα χημείας του πανεπιστημίου Kingston στο Λονδίνο, αλλά θέλησα να αλλάξω πορεία, κάνοντας στροφή στον χώρο του design. Ξαναγύρισα στην Ελλάδα και παρακολούθησα το τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, της σχολής Δημητρέλη στην Θεσσαλονίκη, από όπου και αποφοίτησα το 1997.

Από το 2000 έως σήμερα, με μια μικρή διακοπή για να γίνω περήφανη μαμά (2 υπέροχα – δίδυμα- αγόρια), ασχολούμαι επαγγελματικά με την διακόσμηση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Την τριετία 2009-2011, ήμουν μέλος στο Δ. Συμβούλιο της Ένωσης Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδας και για την τριετία 2012-2014 είμαι η γραμματέας της ΕΔΙΚΕ. Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής για την Πανελλήνια Συνάντηση των Διακοσμητών. Πρόεδρος της Ε. Επιτροπής της ΕΔΙΕ 2013-2016

 

ΤΖΗΚΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ – Μέλος

tzika

Γεννήθηκε στο Βόλο το 1982. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο τμήμα χρηματοοικονομικών εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας. Στην πορεία όμως, άλλαξαν τα πράγματα και η Διακόσμηση κέντρισε το ενδιαφέρον της.

Σπούδασε στη σχολή «Εφαρμοσμένων Τεχνών» του Δήμου Βόλου. Το 2003 προσλήφθηκε και εργάστηκε για 3 χρόνια στο κατάστημα InterSCALA στο Βόλο, στο τμήμα σχεδιασμού και πωλήσεων. Στη συνέχεια εργάστηκε για άλλα 3 χρόνια στην επιχείρηση e_cucine 3, στο σχεδιασμό κουζίνας και ντουλάπας. Παράλληλα αναλάμβανε διακοσμήσεις κατοικιών.


Από το Νοέμβριο του 2010, έως και σήμερα, διατηρεί κατάστημα με Έπιπλα κουζίνας και ντουλάπας. Επίσης συνεργάζεται με μία γραφιστική εταιρεία στο τομέα του Interior Design.

 

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΔΙΕ

© 2014-17 Ένωση Διακοσμητών Ελλάδος
Design by entropia, Powered by Cherryplus

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηπιόνης 8, 41335, Λάρισα

+306953010188

info@edie-hida.org.gr

Facebook Instagram Twitter Pinterest LinkedIn