Η LearningEvolution.gr με την πολύχρονη εμπειρία της στην, από απόσταση εκπαίδευση (e-learning),έρχεται να προτείνει λύσεις οι οποίες μειώνουν δραστικά το κόστος της παροχής των σεμιναρίων, ενώ την ίδια στιγμή μπορούν να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα τους, λόγω των δυνατοτήτων που μας παρέχει η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε. Ας τα δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Πλεονεκτήματα e-learning

 1. Εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο από παντού, αρκεί να διαθέτετε έναν υπολογιστή με σύνδεση στο internet. Το περιεχόμενο του σεμιναρίου είναι προσβάσιμο από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, αρκεί ο πελάτης σας να διαθέτει έναν υπολογιστή με σύνδεση στο internet.Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσει κάποιο ειδικό λογισμικό.
 2. Διαρκής πρόσβαση στο περιεχόμενο, χωρίς πρόσθετο κόστος. Ο κάθε πελάτης σας, με τον προσωπικό του κωδικό πρόσβασης, μπορεί να μπει στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης και να παρακολουθήσει όσες φορές επιθυμεί τα videos των σεμιναρίων. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να στείλει με email ερωτήσεις στον εκπαιδευτή, οι οποίες θα απαντηθούν μέσω email,ή ακόμη και μιας ειδικής προσωπικής συνεδρίας.
 3. Δυνατότητα ταυτόχρονης παρουσίας εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενου (ζωντανή παρουσίαση). Το σύστημα μας διαθέτει “ηλεκτρονική τάξη”, ειδικό λογισμικό το οποίο μας επιτρέπει τη διενέργεια παρουσιάσεων μέσωinternet,όπου οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ζωντανά ερωτήσεις στον εκπαιδευτή τους.
 4. Μεγάλη ποικιλία εργαλείων που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε ελκυστικό το σεμινάριο και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Η πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης που χρησιμοποιούμε μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε μια σειρά εργαλείων τα οποία θα κάνουν πιο ενδιαφέρον και αποτελεσματικό το σεμινάριο σας.
 5. Ιδανικό για κάθε είδους τεχνικά σεμινάρια. Ανεξάρτητα από το είδος της εργασίας σας, η πλατφόρμα μας είναι ιδανική για να την παρουσίαση τεχνικών διαδικασιών. Φτιάχνουμε μαζί σας το περίγραμμα της εκπαιδευτικής παρουσίασης, γράφουμε το σενάριο, στέλνουμε συνεργείο για να κάνει τη μαγνητοσκόπηση και τέλος κάνουμε το τελικό μοντάζ του εκπαιδευτικού video.
 6. Δυνατότητα δημιουργίας ειδικών σεμιναρίων σε θέματα marketing,πωλήσεων, εξυπηρέτησης πελατών, χρήσης του internet για την προώθηση της επιχείρησης τους, από τους εκπαιδευτές μας, προσαρμοσμένα στον κλάδο σας. Το εκπαιδευτικό προσωπικό της LearningEvolution.gr έχει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλων των ειδών τις επιχειρήσεις. Ενδεικτική θεματολογία: Πωλήσεις, εξυπηρέτηση πελατών, marketing, businessplan,αλλά και ειδικά νομικά, λογιστικά και φοροτεχνικά θέματα.
 7. Καινοτομικό εργαλείο προώθησης της επιχείρησης σας, το οποίο σας διαχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Δώστε στην επιχείρηση σας την απαραίτητη ώθηση για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κρίση. Με το πρόγραμμα B2B της LearningEvolution.gr έχετε την ευκαιρία να δώσετε χρήσιμες γνώσεις στους πελάτες σας, να τους βοηθήσετε να αντιμετωπίσουν την κρίση, και την ίδια ώρα να φτιάξετε την εικόνα της επιχείρησης σας σε αυτούς.
 8. Υπάρχουν πολλές επιλογές, με διαφορετικό κόστος, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Προσφέρουμε τη δυνατότητα επιλογής από πολλά διαφορετικά προγράμματα τα οποία θα καλύψουν σίγουρα τις ανάγκες σας, από την μικρότερη μέχρι την μεγαλύτερη επιχείρηση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Υπηρεσίες LearningEvolution.gr

Ανάλογα με τις ανάγκες σας και το ύψος του προϋπολογισμού σας, μπορούμε να σας παρέχουμε μια σειρά λύσεων.

 1. Φιλοξενία των σεμιναρίων σας στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης που διατηρούμε στην σελίδα www.LearningEvolution.gr με ένα κόστος ανά σεμινάριο/έτος.
 2. Δημιουργία μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικής εκπαίδευσης για αποκλειστική χρήση από την εταιρεία σας.
 3. Πρόσβαση στα υπάρχοντα σεμινάρια της LearningEvolution.gr
 4. Δημιουργία ειδικών σεμιναρίων, προσαρμοσμένων στις ιδιαιτερότητες του κλάδου σας.
 5. Δημιουργία τεχνικών σεμιναρίων.

learnevo

Hellenic Interior Designers Association/affiliate member

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΔΙΕ

© 2014-17 Ένωση Διακοσμητών Ελλάδος
Design by entropia, Powered by Cherryplus

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηπιόνης 8, 41335, Λάρισα

+306953010188

info@edie-hida.org.gr

Facebook Instagram Twitter Pinterest LinkedIn