Η “ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ” (Ε.ΔΙ.Ε.) και στην Αγγλική γλώσσα "HELLENIC INTERIOR DESIGNERS ASSOCIATION" (Η.I.D.Α) είναι ο Πανελλαδικός Φορέας των Designers, που δημιουργήθηκε με την πρωτοβουλία και συνένωση των παρακάτω υφιστάμενων Επαγγελματικών Ενώσεων:

α) Ένωση Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδας – Ε.ΔΙ.Κ.Ε. σωματείο ιδρυθέν το 1999.
β) Ένωση Διακοσμητών Βιτρινών Θεσσαλίας – Ε.ΔΙ.ΒΙ.ΘΕ. σωματείο ιδρυθέν το 2004.
γ) Ένωση Διακοσμητών Εκθεσιακών Περιπτέρων Θεσσαλίας – Ε.ΔΙ.Ε.ΠΕ.ΘΕ. σωματείο ιδρυθέν το 2004.

Τα μέλη των παραπάνω Ενώσεων, θεωρώντας αναγκαία την ύπαρξη ενιαίου φορέα με κοινές αρχές και επιδιώξεις, ένωσαν τις δυνάμεις τους και οργάνωσαν την 1η Πανελλήνια Συνάντηση του κλάδου, τον Μάρτιο του 2012, με στόχο την απόφαση για την δημιουργία ενός ενιαίου φορέα. Δεκαέξι μήνες μετά, (αρ. μητρώου 32/4-7-2013) τον Ιούλιο του 2013, η Ένωση είναι παρούσα και έτοιμη να αγκαλιάσει όλους τους συναδέλφους.

Στην Ένωση είναι δεκτοί Interior Designers, Interior Architects, Landscape Designers, Industrial Designers, ελεύθεροι επαγγελματίες, υπάλληλοι, σπουδαστές, απόφοιτοι από όλη την Ελλάδα, αλλά και εμπλεκόμενοι στον κλάδο επιχειρηματίες, επιχειρήσεις, τεχνίτες, κατασκευαστές, εκπαιδευτικοί, δημοσιογράφοι, περιοδικά, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ, που δρουν υποστηρικτικά και αλληλέγγυα στο έργο μας και θέλουν να συμμετέχουν, ως μέλη αυτού του Πανελλήνιου νέου φορέα, πιστεύοντας και ενεργώντας σε μια κοινή προοπτική.

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΔΙΕ

© 2014-17 Ένωση Διακοσμητών Ελλάδος
Design by entropia, Powered by Cherryplus

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηπιόνης 8, 41335, Λάρισα

+306953010188

info@edie-hida.org.gr

Facebook Twitter Vimeo LinkedIn