Πως παίρνουμε την ταυτότητα μέλους

Η ταυτοτητα μελους ειναι το στοιχειο αναγνωρισης του πιστοποιημενου σχεδιαστη. Η ταυτοτητα ανανεωνεται καθε χρονο με την ανανεωση της ετησιας συνδρομης. Για να την κατεβασουμε ακολουθουμε τα παρακατω βηματα.

Κάνουμε εγγραφή στο site κάνοντας κλικ στο JOIN EDIE. Ακολουθούμε τις οδηγίες επιβεβαιωσης στο e-mail που θα μας έρθει. Μετά πηγαίνουμε στο σύνδεσμο login επάνω δεξιά και στη σελίδα που ανοίγει, βάζουμε τα στοιχεία πρόσβασης που δωσαμε κατα την εγγραφη μας στο website.

Μετά την είσοδο στο site θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα που περιέχει τις αιτησεις εγγραφής των μελών. Επιλέγουμε την κατηγορία που θέλουμε και συμπληρώνουμε την αίτηση (Τακτικό, Δόκιμο, Σπουδαστικό μέλος).

Μετά την εγγραφή μας, ως μέλος, πηγαίνουμε στο σύνδεσμο Ο χώρος μου. Στην αριστερή στήλη εμφανίζεται το Μενού Συνδρομές. Στο Ιστορικό Συνδρομών κανουμε κλικ στο "Κατεβάστε την ταυτότητα μέλους". Θα γίνει λήψη ενός αρχείου pdf το οποίο θα έχει την παρακάτω μορφή. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αφαιρέσετε την κάρτα, ώστε να την έχετε πάντα μαζί σας.

Καλώς ήρθατε στην κοινότητα της ΕΔΙΕ

Καλώς ήρθατε στην οικογένεια της ΕΔΙΕ, στην κοινότητα του Design. Η ταυτότητα μέλους είναι το εισιτήριο σας σε ένα κόσμο προνομίων, για όλους εσάς που μοιράζεστε μαζί μας το ίδιο πάθος: το πάθος για το DESIGN

Ωςμέλοςμπορείτε πλέον να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη…

Η ταυτότητα μέλους σας δίνει κύρος και δείχνει σε όλους, ότι είστε ένα πιστοποιημένο μέλος, που ενεργεί σύμφωνα με τον διεθνή κώδικα δεοντολογίας της ΕΔΙΕ.

Χρησιμοποιήστε την ταυτότητα σας: προς τα άλλα μέλη, προς τους επιχειρηματικούς και τεχνικούς συνεργάτες, προς τους εν δυνάμει πελάτες σας

Ακόμη…

Χρησιμοποιήστε τον τίτλο της ιδιότητας μέλους: στην υπογραφή του email σας, στις επαγγελματικές σας κάρτες, στις προσφορές σας, στα συμφωνητικά σας, στην αλληλογραφία σας και όπου αλλού θέλετε να σας αναγνωρίζουν.

Πως χρησιμοποιούμε την ιδιότητα μας

Τα μέλη και οι συνεργάτες, όταν χρησιμοποιούν την ονομασία μέλους, θα πρέπει να την χρησιμοποιούν μόνον με τον τρόπο, που υποδεικνύεται παρακάτω.

Ιδιότητα μέλους

Ονομασία

Παράδειγμα

Σχεδιαστές

Επαγγελματικό μέλος

Επαγγελματικό μέλος

Γιάννης Παππάς, Επαγγελματικό μέλος ΕΔΙΕ

Τακτικό μέλος

Τακτικό μέλος

Γιάννης Παππάς, Τακτικό μέλος ΕΔΙΕ

Δόκιμο μέλος

Δόκιμο μέλος

Γιάννης Παππάς, Δόκιμο μέλος ΕΔΙΕ

Σπουδαστής

Σπουδαστικό μέλος

Γιάννης Παππάς, Σπουδαστικό μέλος ΕΔΙΕ

     

Επιχειρηματίες-Τεχνίτες

Επιχειρηματίας

Επιχειρηματικό μέλος

Γιάννης Παππάς, Επιχειρ. συνεργάτης ΕΔΙΕ

Τεχνίτης

Τεχνικός συνεργάτης

Γιάννης Παππάς, Τεχνικός συνεργάτης ΕΔΙΕ

     

Αρωγά μέλη

Εκπαιδευτικός

Εκπαιδευτικός συνεργάτης

Γιάννης Παππάς, Εκπαιδευτικός συνεργάτης ΕΔΙΕ

Δημοσιογράφος

Δημ/γραφικός συνεργάτης

Γιάννης Παππάς, Δημοσιογραφικός συνεργάτης ΕΔΙΕ

tautothta-melous

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΔΙΕ

© 2014-17 Ένωση Διακοσμητών Ελλάδος
Design by entropia, Powered by Cherryplus

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηπιόνης 8, 41335, Λάρισα

+306953010188

info@edie-hida.org.gr

Facebook Instagram Twitter Pinterest LinkedIn