ΤΖΕΜΠΕΛΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – Πρόεδρος

tzempelikosΓεννήθηκα στην πόλη των Μεγάρων Δυτικής Αττικής το 1977, όπου κατοικώ και εργάζομαι έως και σήμερα. Είμαι Διπλωματούχος δημοσίου Ι.Ε.Κ ως Τεχνικός Διακόσμησης.  Από το 2002 που αποφοίτησα, εργάστηκα ως σχεδιαστής σε εταιρίες επίπλων κουζίνας όπως η Anelon και η Νικολιδάκης Α.Ε.Β.Ε έως το 2004, όπου και ξεκίνησα συνεργασία με την γνωστή εταιρία προκατασκευασμένων σπιτιών Καλλέργης Ιωάννης, παράγοντας νέα μοντέλα,  ενώ παράλληλα συνεργαζόμουν με τεχνικά γραφεία.

Το 2006 έστησα το δικό μου γραφείο στην πόλη των Μεγάρων, που έως και σήμερα διατηρώ, έχοντας σχεδιάσει και κατασκευάσει αρκετά από καταστήματα (CaféBar-CaféSnack-SuperMarket-Χρυσοχοείο-Φαρμακείο-Αρτοποιείο-Restaurant) αλλά και αρκετές κατοικίες, σε περιοχές εντός και εκτός Αττικής.  Μέλος της Ε.ΔΙ.Κ.Ε.

 

ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΟΥ ΛΙΑΝΑ – Γραμματέας

spiridonidou

Η Σπυριδωνίδου Γαρουφαλλιά (κατά κόσμο Λιάνα), ζει και εργάζεται στην πόλη των Σερρών.
Έχει σπουδάσει Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων και έχει εργαστεί από το 2000 ως Διακοσμήτρια και Σχεδιάστρια σε επιχειρήσεις αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στη μελέτη, την εφαρμογή και τον σχεδιασμό κατοικιών και επαγγελματικών χώρων με έδρα την Πάτρα και επαγγελματική δραστηριότητα στη Νότιο Ελλάδα.

Το 2010 ιδρύει το προσωπικό της γραφείο διακόσμησης ονόματι «ΧΩΡΟγραφία» στη γενέτειρα της, την πόλη των Σερρών που δραστηριοποιείται στην μελέτη και διακόσμηση ιδιωτικών έργων διακόσμησης και ανακαίνισης. Η φιλοσοφία του γραφείου της είναι η εργονομία, η διακόσμηση και η επαγγελματική – καλλιτεχνική προσέγγιση, να χαρακτηρίζεται από σχεδιαστική αποκλειστικότητα και να αποτελεί μοναδική εμπειρία για ΟΛΟΥΣ.

 

ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – Μέλος

tsiropoulosΓεννήθηκα στην Καλαμπάκα στις 23 Απριλίου 1963. Τελείωσα το λύκειο το 1982. Μετανάστευσα στον Καναδά το 1965, όπου μεγάλωσα και σπούδασα. Το 1985 γράφτηκα στο COLLEGE of ARTS & DESIGN στο ΤΟΡΟΝΤΟ του ΚΑΝΑΔΑ.

Το 1988 πήρα το πτυχίο του τμήματος INTERIOR DESIGN και το 1989 επέστρεψα στην ΕΛΛΑΔΑ. Εγκαταστάθηκα στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, όπου άρχισα να εξασκώ το επάγγελμα του διακοσμητή από το 1990. Διατηρώ γραφείο στη Καλαμπάκα.

Είμαι μέλος της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Ε.ΔΙ.Κ.Ε, όπου και εξελεγη Πρόεδρος της Ένωσης για την τριετία 2006-2008. Ιδρυτικό Μέλος της Ένωσης Διακοσμητών Εκθεσιακών Περιπτέρων Θεσσαλίας - Ε.ΔΙ.Ε.ΠΕ.ΘΕ. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια στο τομέα της διακόσμησης και έχω κάνει δουλειές στη Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΔΙΕ

© 2014-17 Ένωση Διακοσμητών Ελλάδος
Design by entropia, Powered by Cherryplus

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηπιόνης 8, 41335, Λάρισα

+306953010188

info@edie-hida.org.gr

Facebook Instagram Twitter Pinterest LinkedIn